Olen Elina Oros,Felinos Eläinklinikan eläinlääkäri. Olen omistautunut hoitamaan kaikki potilaamme lämmöllä ja ammattitaidolla. Pelokkaatkin potilaat ansaitsevat käynnin eläinlääkärissä,jossa niiden erityistarpeet otetaan huomioon. Olen erityisen kiinnostunut kissojen sisätaudeista ja olen opiskellut kissalääketiedettä Sidneyn yliopistossa. Valmistuin Tarton Maatalousyliopistosta vuonna 2008 ja tein laillistumisopintoni Helsingin Yliopiston eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa. Työskentelin kunnaneläinlääkärinä valmistumiseni jälkeen ja eläinsuojelu on hyvin lähellä sydäntäni.

Olen Elina Oros, Felinos Eläinklinikan eläinlääkäri. 

Olen omistautunut hoitamaan kaikki potilaamme lämmöllä ja ammattitaidolla. Pelokkaatkin potilaat ansaitsevat käynnin eläinlääkärissä,jossa niiden erityistarpeet otetaan huomioon.

Olen erityisen kiinnostunut kissojen sisätaudeista ja olen opiskellut kissalääketiedettä Sidneyn yliopistossa. Valmistuin Tarton Maatalousyliopistosta vuonna 2008 ja tein laillistumisopintoni Helsingin Yliopiston eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa. 

Työskentelin kunnaneläinlääkärinä valmistumiseni jälkeen ja eläinsuojelu on hyvin lähellä sydäntäni. 


Olen Nina, klinikkaeläinhoitaja

 

 

Aukioloajat:

Maanantai 8.00-16.00.

Tiistai 8.00 - 16.00.

Keskiviikko 8.00-16.00

Torstai 10.30 -18.30

Perjantai 8.00 - 16.00 

Viikonloppuisin sopimuksen mukaan

OTA YHTEYTTÄ

Kuninkaantie 35, 19600 Hartola, Finland

info@felinos.fi